Om oss

 

Om oss

Om Solkarina och Sofia


Vissa möten är meningen. När kontrakten sluts samman och vägarna möts så börjar en ny form av magi att skapas. Så var det med Solkarina och Sofia. Ingen av oss kände varandra sedan tidigare. Från den dagen vi träffades var inget sig likt. Vi känner bägge en djupare samhörighet på flera esoteriska plan med varandra. Våra liv har på olika sätt sammanflätats med en spännande synkronitet från det förflutna. Minnen från dimensionella världar smälter samman. Vi är två olika människor på olika platser i livet men ändå på samma plan för att kunna förstå det djupare syftet med relationen.

I de gemensamma mötena skapas magi, tankar får vingar och nya marker och kunskaper lyfter sina slöjor. Två människor med en likasinnad grundton som vibrerar med en tydlig avsikt och mening i vad de ska åstadkomma tillsammans för mänsklighetens bästa.
Både Solkarina och Sofia kan ibland vara naiva fast på ett bra sätt. De gör alltid sitt bästa och ger allt i mötet med människor.

 
Solkarina har en unik närvaro och kan därför hjälpa många människor. Hon vill alltid alla gott och delar generöst med sig utav sin kunskap. Hon är en riktig inspirationskälla och vill se andra lyckas, därför är hon en fantastisk lärare. Hon kan på ett tydligt sätt inspirera andra som får människor att växa. Hon är lätt att tycka om då man känner hennes omsorgsfulla personlighet. Hon är en förebild för många, en andlig mamma. Solkarina når ut till många hjärtan för hon ger också mycket utav sitt.
www.sinnligkunskap.se
www.solkarina.se

 
Sofia är en vänlig människa, med djupa insikter och en stor vilja att göra gott i världen. Hon är väldigt intuitiv, snäll och ödmjuk som person. Sofia får människor att må gott i sin närhet. Hon är noggrann och slutför alltid sina projekt. Hon är klok och kreativ och har ett fantastiskt gott hjärta.
www.oceaniaspa.se
www.skinsecrets.se